Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma za profesionální blog. Ovšem tady se znalosti neoceňují. Jste stále na veřejném fóru. Zde se oceňuje názor, postoj a údernost.

Vítejte na blozích. ;-)

0 0
možnosti

Ano, když můj známý kupoval nemovitost, tak prodejce na doporučení makléře též odstranil plísně, vlhkou omítku a podobně, bohužel jen kosmeticky, přesně, jak radíte.....když se pak po roce odkryly tyto vady, známý si pěkně drbal hlavu. Je to dobrák a místo, aby si sehnal znalce, dal důvěru makléřovi.

Myslím, že mnohem lepší by bylo, chovat se alespoň trochu čestně, říct pravdivě o chybách a snížit cenu. Bohužel, to by člověk chtěl v tržním hospodářství asi moc, že?

Váš makléřský pohled právě snižuje pohled na důvěru kupujících vůči makléřům.

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 712x
Jsem realitní makléřka, která se rozhodla měnit realitní prostředí v Čechách. Ukazuji lidem, že i v dnešní době můžeme fungovat na bázi dohody a plně si důvěřovat. Při své práci si zachovávám především lidský rozměr a morální zásady. Mám po 10ti letech působení na trhu bohaté zkušenosti a svou důvěru mi svěřilo již mnoho klientů. Vzhledem k tomu, že se chci na trhu udržet a neustále se posouvat výš, dělám svou práci vždy poctivě, profesionálně a s rozmyslem.

 

https://www.reality-vasatova.cz/